RAAL anunță o primă hală pe Zefirului, în fosta locație a NICMAR DANCI

RAAL anunță o primă hală pe Zefirului, în fosta locație a NICMAR DANCI

Una dintre cele mai dinamice companii bistrițene, RAAL SA, începe investițiile pe terenul achiziționat în 2017 de la firma NICMAR DANCI, situat pe strada Zefirului nr.7. Deocamdată, RAAL vrea să construiască acolo o hală sculărie, pentru producția de piese metalice.

Producătorul de sisteme de răcire a solicitat Agenției pentru Protecția Mediului (APM) emiterea acordului de mediu pentru proiectul lui și în paralel a început demersurile pentru autorizațiile de construire. RAAL a cumpărat de la NICMAR DANCI terenul de cca. 10.000 mp și câteva hale pentru suma de 750.000 euro, au confirmat surse din piața imobiliară. NICMAR DANCI, unul dintre colaboratorii apropiați ai RAAL, nu mai folosea aceste facilități după mutarea pe fosta platformă a ARIO, în vecinătatea Dedeman.

Având o creștere a cifrei de afaceri de 10 milioane euro în 2017 și un profit net de 1,7 milioane euro, RAAL e pus pe investiții. Pe lângă hala anunțată pe Zefirului, facilitățile de producție de la Prundu Bârgăului sunt în expansiune și în acest an, dar există intenții de investiții și la Lechința, pe platforma fostei fabrici de zahăr.

 

 

Categories: Business in top

About Author