Inovativ, TeraPlast își mută în online inaugurarea fabricii de acoperișuri de la Băicoi

Inovativ, TeraPlast își mută în online inaugurarea fabricii de acoperișuri de la Băicoi

Aflat în fruntea celor care inovează în business, grupul TeraPlast se adaptează situației cauzate de pandemia Covid-19 și inaugurează online, mâine, noua sa fabrică de sisteme pentru acoperișuri. Este, probabil, prima mare investiție a unei companii românești inaugurată în acest fel. Cu siguranță, vorbim de un trendsetter.

Bistrițenii și cei interesați sunt invitați miercuri, 25 martie, începând cu ora 11.00, pe pagina de Facebook a Wetterbest, pentru a participa la inaugurarea fabricii de la Băicoi, o investiție de 9,4 mil. euro. “Când nimeni nu te invită nicăieri și ți-e dor de plimbările de ieri / Când toți stau la distanță de 2 metri și se uită lung înainte să apese o clanță / Noi te invităm să fim împreună, pentru o veste bună” – spune invitația organizatorilor.

Grupul Teraplast a început achiziția Wetterbest în anul 2017, când a preluat pachetul majoritar de 67% din acțiuni. În luna mai 2019, participația TeraPlast în Wetterbest s-a majorat la 99%, iar în ianuarie 2020 a preluat ultimul pachet de acțiuni de 1 %.

Wetterbest a investit 9,4 milioane de euro într-o nouă facilitate de producție, în cadrul unui proiect de investiții demarat în a doua jumătate a anului 2018. Proiectul finalizat recent va determina creșterea capacității de producție și optimizarea fluxurilor logistice și de depozitare.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*