Jupânu’ Moldovan răsuflă ușurat după ce AGRO INVEST PROD a scăpat de datorii

Jupânu’ Moldovan răsuflă ușurat după ce AGRO INVEST PROD a scăpat de datorii

Ultimii ani au fost extrem de grei pentru antreprenorul Ioan Moldovan, care a luptat din răsputeri să-și salveze afacerile din industria cărnii. Veste bună, datele Ministerului Finanțelor pentru semestrul I din 2019 arată că Agro Invest Prod (care operează abatorul de la Șieu Măgheruș) și-a achitat integral datoriile către stat.

Acestea însumau, la 30 martie 2019, aproape 700.000 lei. În ultimii doi ani, Ioan Moldovan a vândut multe dintre  spațiile comerciale pe care firmele sale le dețineau în oraș, pentru a face rost de capital. Pe listă e și fostul Han, proprietate pe care omul de afaceri a încasat circa 700.000 euro de la dezvoltatorul imobiliar Mihai Arpășteuan. De vânzare mai sunt hotelurile Dracula și Codrișor, Moldovan renunțând deocamdată la a vinde hotelul Coroana de Aur.

Familia Moldovan controlează mai multe companii în industria cărnii și cea hotelieră: Combis, Agro Invest Prod, Agro Carn Food Company Agro Carn Food, Coroana de Aur – toate aducând venituri de peste 110 mil. lei anual.

Categories: Business in top

About Author