Ioan Turc cheamă conducerea Elba la Bistrița și cere respect față de cetățeni

Ioan Turc cheamă conducerea Elba la Bistrița și cere respect față de cetățeni

Primarul Ioan Turc se va întâlni la începutul acestei luni cu reprezentanții firmei Elba Com SA Timișoara, care are contract cu municipalitatea pentru serviciul de iluminat public în Bistrița. Asta după ce primarul a declarat că, în situația în care firma nu rezolvă urgent problemele, contractul va fi reziliat. 

”Ne vedem la începutul acestei luni, aceasta este înțelegerea pe care am făcut-o la ultima discuție în format online. I-am transmis domnului director că problemele pe care le avem presupun o întâlnire la Primăria Bistrița. Eu cred că e nevoie de respect față de bistrițeni. Or, acest respect presupune deplasarea factorilor de decizie de la nivelul acestei societăți la Bistrița pentru a discuta la fața locului, pentru că îmi doresc să ieșim și în teren și să discutăm despre zonele vulnerabile, despre zonele cu probleme, iar acest lucru nu se poate face online”, a declarat Ioan Turc.

Ioan Turc a declarat la finalul lunii noiembrie că colaborarea cu Elba Com SA Timișoara merge foarte prost pe segmentul modernizare-extindere.

Contractul semnat în vara acestui an vizează iluminatul stradal – pietonal și rutier, iluminatul arhitectural, ornamental și ornamental-festiv.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*