LIDL promite salarii de 2.500 lei net începând din luna martie

LIDL promite salarii de 2.500 lei net începând din luna martie

Retailerul german Lidl va majora salariile angajaților începând cu luna martie. Astfel, niciun angajat al discounterului german nu va pleca acasă cu mai puțin de 2.500 lei salariu net, adică minim 4.000 lei brut.

”Pentru echipele din magazinele Lidl, acest lucru înseamnă o creştere a veniturilor peste media de creştere anuală în retailul de profil. Astfel, Lidl îşi consolidează şi anul acesta poziţia de lider în topul angajatorilor din acest sector”, anunță oficialii companiei.

Suma include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și Crăciun, precum și alte tipuri de sporuri. Pe lângă creșterea salarială, Lidl anunță și alte benficii pentru angajață: o zi liberă cu ocazia zile de naștere, o zi de concediu în plus pentru cei care lucrează de minim 5 ani în cadrul companiei.

Pentru acest an retailerul german are și planuri de extindere și anunță că va crea 1.000 de locuri de muncă la nivel național.

În Bistrița există două magazine Lidl (pe Calea Moldovei și pe str. Vasile Conta) și urmează să fie deschis și cel de-al treilea, pe strada Andrei Mureșanu, pe un teren care a aparținut companiei Rapid.

Categories: Business in top

About Author