Mihai Marin, noul președinte CA al IPROEB: Țintim creșteri semnificative începând cu jumatatea anului 2021

Mihai Marin, noul președinte CA al IPROEB: Țintim creșteri semnificative începând cu jumatatea anului 2021

IPROEB SA Bistrița, unul dintre cei mai importanți producători de cabluri și conductoare electrice din România, a reușit venituri de peste 20 mil. euro în 2020 și prognozează pentru anul în curs o creștere cu 7%, în urma unor investiții de cca. 1 mil. euro. De asemenea, în 2021 profitul brut prognozat va fi mai mare cu 123%.

Mihai Marin, președinte CA IPROEB Bistrița

“Pe termen mediu gândim un amplu program de reorganizare si retehnologizare ce va avea ca finalitate consolidarea poziției noastre în piață, menținerea IPROEB în topul celor mai mari jucători din România și nu numai. În 2021 vom continua procesul de dezvoltare prin realizarea unor investiţii de anvergură, care vor duce la eficientizarea şi creşterea capacităţii de producţie, diversificarea portofoliului de produse, precum și la cresterea calității produselor și a productivității pe fluxurile de fabricație. Estimăm ca în acest an rezultatele să fie la nivelul stabilit prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli, urmând ca în perioada 2022-2025 să înregistrăm o creştere semnificativă a principalilor indicatori financiari.” a declarat Mihai Marin, președintele Consiliului de Administrație al IPROEB.

“Per ansamblu, piața cablurilor din România va continua și în 2021 să fie extrem de concurențială și dependentă de marile investiții din infrastructura energetică a țării, ea putând fi profund afectată de  instabilitatea și volatilitatea ridicată a prețurilor principalelor materii prime (cupru, aluminiu, polietilene și PVC).” – a adăugat Mihai Marin.

Considerat drept unul dintre cei mai buni specialiști în optimizarea și structurarea proceselor de business, economist și absolvent MBA, Mihai Marin a fost ales în fruntea Consiliului de Administrație la Adunarea Generală a Acționarilor din 9 martie 2021, acționarii dorind să aducă un suflu nou în executivul companiei bistrițene.

IPROEB SA este listată la Bursa de Valori București (BVB), pe piața de tranzacționare ATS-AeRO, sub simbolul IPRU. Numărul total al angajaților depășește 300.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*