Business și pasiune cu Gun Brothers. Fii Rambo, la Bistrița, pentru o zi!

Business și pasiune cu Gun Brothers. Fii Rambo, la Bistrița, pentru o zi!

Vreți să fiți Rambo, pentru câteva ore, cu împușcături, fum, obstacole, echipament militar etc? Vreți să vă răzbunați pe ziua care a trecut și să eliminați stresul și presiunea pe care aceasta le-a adus? Evadați în parcul de aventuri Gun Brothers, la doi pași de Bistrița, mai sus de fabrica Leoni 1.

Doi tineri bistrițeni, Cătălin Bonău și Ionuț Monda, verișori, de altfel, stăteau într-o zi la cafea și discutau despre cât de puține oportunități de distracție sunt în orașul ăsta. Discuția aceea, coroborată cu pasiunea celor doi pentru filmele de acțiune, a fost practic punctul de pornire pentru Gun Brothers Paintball.

Cei doi antreprenori aveau un teren cu o suprafață de 6000 mp, în capătul străzii Tărpiului, a cărui utilitate încă nu o găsiseră. Și-au numărat banii și s-au pus pe treabă. A fost în cele din urmă o investiție de peste 8.000 de euro în amenajarea terenului și achiziția de costume, arme, muniție și alte echipamente. De pildă, cei doi au ținut ca vestimentația pusă la dispoziție clienților să fie cât mai asemănătoare cu cea a trupelor speciale franceze, germane sau belgiene și atunci au investit cât a fost nevoie în această dorință. În doar câteva luni de la deschiderea parcului de aventură, cei doi antreprenori au reușit să achiziționeze 15 markere (arme) și aproximativ 70 de costume, pe diferite mărimi. Nici amenajarea terenului nu a fost simplă, dar a fost distractiv să realizezi diverse obstacole, majoritatea din lemn, care să recreeze un câmp de luptă pentru clienți.

Cum joci paintball?

Nimic mai simplu! Un grup este împărțit în două echipe adverse, care sunt trimise la luptă. “Militarii” trebuie să se ferească de obstacole, să știe să stea ascunși sau când să atace, trăgând bile de vopsea cu armele din dotare. Pentru numai 60 de lei, fiecare “soldat” primește 200 de bile, la care se adaugă echipamentul, închirierea terenului și efectele speciale.

“Acest tip de divertisment este apreciat de o varietate mare de oameni, de la tineri în căutarea distracției, până la adulți serioși, care lucrează în firme și vor să uite de stres, sau la bunici care se plictisesc la pensie și ies cu nepoții la relaxare. Cel puțin două echipe trec pragul nostru în fiecare zi de când am deschis, ceea ce înseamnă că afacerea noastră are potential să reușească”, au explicat, pentru BistritaBusiness.ro, cei doi tineri antreprenori.

Porțile teatrului de luptă Gun Brothers sunt deschise de luni până duminică, între orele 08:00- 21:00.

Așadar, dacă simțiți nevoia să evadați într-o poveste de acțiune pentru câteva ore, fie că sunteți stresați sau sunteți prea relaxați, sau dacă vi-l amintiți pe Rambo prin jungla vietnameză împărțind gloanțe în toate direcțiile, adunați-vă degrabă prietenii și faceți o programare! Gun Brothers promit o experiență memorabilă!

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*