Primăria Bistrița cumpără de 10 mil. lei produse pentru protecția elevilor și dascălilor

Primăria Bistrița cumpără de 10 mil. lei produse pentru protecția elevilor și dascălilor

Primăria Bistrița a lansat astăzi licitația pentru achiziția de echipamente/dispozitive sanitare necesare pentru cele 39 de unități de învățământ din oraș, pentru prevenirea extinderii pandemiei. Valoarea estimată este de cca. 10 mil. lei.

“Obiectul contractului este achiziția de echipamente/dispozitive medicale și materiale de protecție sanitară necesare pentru desfășurarea în condiții de prevenție a activităților didactice, în 39 de unități de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Bistrița, în anul școlar 2020-2021 și pentru asigurarea unui climat de lucru cât mai sigur din punctul de vedere al stării de sănătate al elevilor și al personalului didactic din respectivele unități de învățământ.” – se arată în caietul de sarcini.

Primăria achiziționează, printre altele: măști, lămpi mobile cu ultraviolete, termoscannere, termometre, stații de dezinfectare, dezinfectant, mănuși de unică folosință. Vor fi cumpărate 1,69 milioane de măști pentru școlarii bistrițeni și 1,01 milioane măști pentru cadrele didactice și personalul auxiliar.

Ofertele pot fi depuse până în data de 10 martie, produsele fiind cuprinse în 5 loturi.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*