Primarul Paul Știr vrea un Parc Industrial în comuna Căianu Mic

Primarul Paul Știr vrea un Parc Industrial în comuna Căianu Mic

Căianu Mic ar putea fi prima comună din județ care ar avea un Parc Industrial. Primarul Paul Știr a anunțat că a identificat deja terenul pe care ar urma să fie amenajat Parcul și că intenționează să facă pregătirile pentru tot ceea ce înseamnă rețele de apă, canalizare și electricitate.

“A venit momentul să investim și în infrastructura economică, iar din acest motiv intenționez să realizăm un parc industrial care să deservească comuna Căianu Mic, dar și întreaga Vale a Țibleșului! Prin acest proiect ne dorim atragerea unor investitori pentru crearea unor locuri de muncă pe plan local. Vreau ca cetățenii din Căianu Mic, Căianu Mare, Dobric și Ciceu-Poieni să nu mai fie nevoiți să facă zilnic navete obositoare și nici să fie nevoiți să plece din comună în căutarea unui loc de muncă. Pe lângă realizarea celorlalte proiecte de dezvoltare a infrastructurii, realizarea unui parc industrial, prin care să se creeze locuri de muncă, este un pas important spre revitalizarea reală a satului românesc și a comunei Căianu Mic”, anunță primarul comunei Căianu Mic.

Primarul spune că pe lângă dezvoltarea infrastructurii economice, un Parc Industrial ar susține și dezvolta și antreprenorii locali.

Categories: Local

About Author