TERAPLAST RECYCLING a înghițit Politub

TERAPLAST RECYCLING a înghițit Politub

Consiliul de Administraţie al companiei Teraplast, în calitate de acţionar majoritar, a aprobat în urmă cu două zile fuziunea prin absorbţie dintre subsidiarele sale Teraplast Recycling şi Politub. 

“Ca urmare a fuziunii, societatea absorbită Politub S.A va fi dizolvată fără lichidare, urmând a fi radiată,
iar patrimoniul acesteia va fi transmis în universalitatea sa către societatea absorbantă Teraplast Recycling S.A., în schimbul atribuirii către acționarii Politub S.A. de acțiuni noi, emise de Teraplast Recycling S.A., în conformitate cu raportul de schimb stabilit în Proiectul de fuziune. Teraplast Recycling SA va continua să existe în forma juridică actuala, îsi va păstra sediul actual și obiectul principal de activitate”, anunță Teraplast.

În urma fuziunii prin absorbție, Teraplast Recycling S.A. va dobândi toate drepturile societății absorbite și, în mod corelativ, va fi ținută de obligațiile societății absorbite.

Compania Politub a fost înființată în anul 1994 intr-un parteneriat româno-francez  și are ca obiect de activitate fabricarea prin extrudare a ţevilor din polietilenă de medie şi înaltă densitate. Complementar activităţii de fabricaţie a ţevilor, Politub asigură: importul pieselor (fitinguri din PE electrofuziune și injectate, cuplaje de largă toleranță, fitinguri de compresiune, aparate de sudură cap la cap şi electrofuziune, scule și dispozitive, etc.), instruirea de operatori sudori în polietilenă, transporturi specializate pentru ţevile livrate în colaci sau pe tamburi metalici, asistenţă tehnică pe șantier, teste de laborator.

Categories: Business in top

About Author