RAAL a anunțat expozițiile internaționale la care va participa în 2018

RAAL a anunțat expozițiile internaționale la care va participa în 2018

Producătorul de radiatoare și sisteme de răcire RAAL Bistrița și-a anunțat deja participarea la șase târguri internaționale în 2018, unul în Turcia, al doilea în Franța, următoarele două în Germania iar ultimul în Italia.

 RAAL este unul dintre cei mai mari exportatori ai județului Bistrița-Năsăud și una dintre companiile locale care participă des la expoziții internaționale cu profil industrial. În perioada 19-21 aprilie, RAAL va fi la Izmir, unde se desfășoară BUSWORLD (www.busworldturkey.com/en/ ), apoi între 23-28 aprilie, concomitent, la Paris (www.paris-en.intermatconstruction.com ) și Hanovra (www.hannovermesse.de/en/exhibition/facts-figures/ ). Urmează, în 18-21 septembrie, Berlin (www.innotrans.de/en/ ) și, în 20-27 septembrie, din nou Hanovra (www.iaa.de/en/ ). Pe final de an, în perioada 7-11 noiembrie, RAAL va participa la Bologna la expoziția EIMA (www.eima.it/en/ ).

RAAL Bistrița produce radiatoare și sisteme de răcire pentru industria auto și a utilajelor și a obținut în 2016 o cifră de afaceri de 233,2 milioane lei, cu un profit net de 9,8 milioane. Cel mai bun an din istoria companiei a fost însă 2015, când la o cifră de afaceri similară cu cea din 2016, a reușit un profit net de 26,4 milioane lei. RAAL are cca. 1800 de angajați și unități de producție în Bistrița și la Prundu Bârgăului.

Categories: Business in top

About Author