Șeful mare al LEONI, recompensat pentru redresarea grupului cu încă un mandat de 4 ani

Șeful mare al LEONI, recompensat pentru redresarea grupului cu încă un mandat de 4 ani

Mandatul de CEO al lui Klaus Rinnerberger în fruntea Grupului LEONI va fi prelungit până la sfârșitul anului 2027, iar  – Consiliul de Administrație (CA) va fi redus la trei membri, pentru o eficiență sporită – a anunțat LEONI într-un comunicat oficial.

„LEONI este pe drumul cel bun pentru a reveni din nou la succes operațional, după restructurarea financiară din vara anului 2023. Măsurile inițiate și accelerate sub conducerea lui Klaus Rinnerberger pentru creșterea eficienței și redresarea companiei trebuie continuate în mod constant”, a subliniat Friedrich Roithner, președintele CA. „Suntem convinși că Rinnerberger, împreună cu echipa de conducere și nu în ultimul rând cu sprijinul numeroșilor angajați devotați, va face compania mai profitabilă pe termen lung. Prin urmare, Consiliul de Administrație este încântat că îl poate numi în funcția de CEO pentru încă aproape patru ani.” – a mai spus Roithner.

Leoni are mai multe fabrici în România și peste 13.000 de angajați. Prima uzină din țară a deschis-o la Arad, a urmat apoi Bistrița (unde astăzi sunt 2 fabrici) și Pitești. Compania mai are fabrici satelit la Beiuș, Luduș, Marghita, Bumbești-Jiu. Primul Shared Service Center Leoni a fost deschis la Cluj.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*