Seminarul de business de la Hotel METROPOLIS anulat pentru că locația nu are curent electric  

Seminarul de business de la Hotel METROPOLIS anulat pentru că locația nu are curent electric   

Seminarul de business susținut de Lorand Soares Szasz, care trebuia să înceapă azi la ora 10.00 la Hotel Metropolis din Bistrița a fost anulat pe motiv că locația nu are curent în acest moment.

Cele câteva zeci de persoane care s-au înscris la acest seminar de coaching – antreprenori, manageri, directori de departamente – au fost informați prin e-mail și sms de echipa lui Soares că evenimentul se reprogramează în 5 decembrie. “Buna dimineața! Seminarul din această dimineață se anulează din motive tehnice care nu au depins de noi. Locația în care trebuia să susținem evenimentul nu are curent în acest moment și cei de la Electrica nu au putut rezolva problema. Ne pare rău pentru această situație!  🙁 Reprogramăm seminarul pe data de 5 decembrie, ora 10, aceeași locație. Înscrierea dumneavoastră rămâne valabilă dar dacă nu puteți participa vă rugăm să ne anunțați. Mulțumim pentru înțelegere! Echipa LSS“.

Clujeanul Lorand Soares Szasz este singurul business coach & trainer din România format în cea mai mare firmă de coaching din lume – ActionCoach. A cunoscut succesul pornind de la statutul de grădinar în Portugalia și a ajuns în numai trei ani manager de dezvoltare în cadrul ActionCoach. S-a întors în România unde ține lecții de business pentru antreprenorii care caută modele și sfaturi. În turneele sale de până acum a adunat zeci de mii de oameni doritori să-i asculte povețele. Unii îl venerează, alții îl numesc manipulator.

BistritaBusiness.ro – care trebuia să fie în sală la eveniment – a încercat să afle de la Electrica dacă în zonă a avut loc vreo avarie, însă, ca de obicei, nimeni nu răspunde la telefoanele furnizorului de energie.

 

 

 

Categories: Business in top

About Author