Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud caută voluntari

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud caută voluntari

SAJ BN demarează o nouă campanie de recrutare de voluntari! Înscrierile se fac în perioada 4 – 11 martie, iar dosarele se depun la sediul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud  de pe strada Ghinzii. 

Cei care vor să fie voluntari ai Ambulanței trebuie să pregătească un dosar care să conțină copie după actul de identitate, copie după diploma de curs de prim ajutor sau după cea de absolvire a unei școli sanitare postliceale și o adeverință de la medicul de familie. Dosarele vor fi preluate de către asistentul șef al SAJ BN, Ciprian Păcurar, în intervalul orar 10.00 – 13.00.

Este bine de știut că viitori voluntari vor putea desfășura activitate de asistență medicală și prim-ajutor în cadrul echipajelor operative al SAJ BN (doar persoanele care au împlinit 18 ani), vor putea asigura prim-ajutor la divere evenimente (sportive, culturale, religioase, sociale, etc.) sau chiar vor putea participa la activități de educație medicală/sanitară dedicate populației.

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud colaborează încă din 2015 cu cei care vor să fie salvatori și aleg să fie voluntari și să muncească cot la cot cu medicii, asistenții și ambulanțierii bistrițeni. De-a lungula anilor, sute de voluntari au muncit mii de ore pentru a-i ajuta pe cei care au avut nevoie de “salvare”.

 

 

Categories: Local

About Author