Supraveghere video la containerele de gunoi din Bistrița, Beclean, Năsăud și Sîngeorz-Băi

Supraveghere video la containerele de gunoi din Bistrița, Beclean, Năsăud și Sîngeorz-Băi

Vor fi montate camere video în preajma platformelor de colectare a deșeurilor din zonele de blocuri. Acestea vor monitoriza felul în care se aruncă selectiv gunoaiele în Bistrița, Năsăud, Sîngeorz-Băi și Beclean. 

Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, e dezamăgit de faptul că unii dintre cetățenii județului nu utilizează corespunzător platformele de colectare a deșeurilor reciclabile. 

Mulți oameni aduc la aceste platforme deșeuri provenite din construcții, deșeuri reziduale sau vegetale, iar unii nu respectă deloc inscripționările de pe recipienții de colectare.

Ca măsură de corectare a acestor lucruri, în termen de 10 luni, vor fi montate cca. 180 de camere video în Bistrița, Beclean, Năsăud și Sîngeorz-Băi. Investiția este susținută de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, prin Fondul de Întreținere, Înlocuire și Dezvoltare pentru Proiectele de Dezvoltare a Infrastructurii Serviciilor Publice. 

CJ a semnat deja zilele trecute contractul de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări, prin care Bistrița va beneficia de 90 de camere video, alte 30 vor fi amplasare în Beclean și Năsăud, iar 30 de camere vor fi montate în orașul Sîngeorz-Băi. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*