Traian Ogâgău are din nou probleme. ANI l-a găsit în conflict de interese

Traian Ogâgău are din nou probleme. ANI l-a găsit în conflict de interese

Agenția Națională de Integritate anunță că primarul orașului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a fost găsit în conflict de interese după ce instituția pe care o conduce i-a închiriat tatălui său un teren.

“”În perioada exercitării funcției de primar, a încheiat în data de 28 martie 2018 un act juridic privind închirierea unei suprafețe de teren aflate în domeniul privat al Orașului Sîngeorz-Băi, încheiat între Primărie și tatăl persoanei evaluate, fără să existe o Hotărâre a Consiliului Local privind aprobarea încheierii acestui contract. Astfel, persoana evaluată a înălcat dispozițiile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, transmit cei de la ANI într-un comunicat de presă.

Terenul pe care Traian Ogâgău i l-a închiriat tatălui său i-a mai făcut probleme. Acesta s-a luptat în instanță pentru această faptă, iar Judecătoria Năsăud l-a condamnat la un an de închisoare pentru conflict de interese. Ogâgău nu s-a dat însă bătut și a contestat decizia judecătorilor năsăudeni, iar Curtea de Apel Cluj i-a dat primarului câștig de cauză.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*