Transilvania Broker pregătește 2,4 mil. lei pentru investiții în digitalizarea afacerii

Transilvania Broker pregătește 2,4 mil. lei pentru investiții în digitalizarea afacerii

Companie bistrițeană Transilvania Broker de Asigurare SA, unul dintre liderii pieței de asigurări, și-a prelungit cu doi ani parteneriatul cu LIFE IS HARD (LIH), alături de care implementează soluții de digitalizare a afacerii.

Valoarea acestui nou parteneriat este de cca. 2,4 mil. lei, estimează conducerea Transilvania Broker.

“Obiectivul principal al noului acord semnat cu partenerul nostru LIH este acela de modernizare a platformei 24broker, astfel încât noua versiune, personalizată, să includă mult mai multe funcționalități decât în prezent, fiind în același timp mai accesibilă, mai prietenoasă și mai ușor de utilizat de către colaboratorii noștri.” explică Gabriel Login, directorul general al Transilvania Broker și unul dintre acționarii importanți ai companiei.


Din 2015, LIFE IS HARD este liderul pieței de soluții de digitalizare pentru brokerii de asigurare din România și prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București care dezvoltă soluții de digitalizare pe mai multe verticale: asigurări, sănătate, smart city. Colaborarea dintre Transilvania Broker și LIFE IS HARD a început în anul 2008, cele două companii având un istoric de 13 ani de parteneriat.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*