Valorând de 18 ori mai puțin decât în urmă cu 4 ani, SERBIS a ajuns cu autovehiculele scoase la mezat de ANAF

Valorând de 18 ori mai puțin decât în urmă cu 4 ani, SERBIS a ajuns cu autovehiculele scoase la mezat de ANAF

ANAF scoate la vânzare mai multe bunuri aparținând companiei SERBIS SRL, odinioară una dintre cele mai mari firme de instalații și construcții din Bistrița-Năsăud. În 2017, SERBIS a ajuns la datorii acumulate de 3,7 milioane lei, conform www.mfinante.ro .

Mai multe autovehicule și un buldoexcavator vor fi scoase la licitație de ANAF, în data de 26 septembrie 2018, ele fiind evaluate la cca. 253.000 lei. După un moment de glorie în 2014, când a rulat 31,1 milioane lei, SERBIS s-a dus în cap, ajungând în 2017 la o cifră de afaceri de 1,7 milioane lei (adică jumătate din cuantumul datoriilor totale). Numărul de angajați s-a diminuat, în aceeași perioadă, de la 57 la 13. În mai 2017, unul dintre creditori, Damon Coninstal SRL, a cerut insolvența SRBIS, însă Tribunalul Bistrița a respins această solicitare.

Controlată (90%) de antreprenorul Liviu Naghiu, SERBIS, a derulat multe lucrări contractate cu instituții publice. Printre altele, a lucrat la blocurile ANL din Viișoara și Subcetate și a realizat sistemele de alimentare cu apă ale comunelor Coșbuc, Milaș, Dumitra, Feldru. SERBIS, ca partener al ARL Cluj, a fost implicată și în construcția Parcului Industrial Bistrița-Sud.

Categories: Business in top

About Author