ATP Group intră hotărâtă și în piața ATV-urilor și UTV-urilor, cu brandul HISUN Motors

ATP Group intră hotărâtă și în piața ATV-urilor și UTV-urilor, cu brandul HISUN Motors

ATP, cunoscut în principal ca dealer Mercedes Benz în Bistrița-Năsăud și în mai multe județe din Transilvania, a devenit reprezentant al HISUN MOTORS în România și vinde UTV-uri și ATV-uri ale acestui brand cunoscut la nivel global.

“În cei 25 de ani de activitate, grupul controlat de familia Cirț din Baia Mare, a dezvoltat afaceri de succes: ATP Automotive – piese pentru camioane, ATP Motors – dealership auto, ATP Transit – transport intern şi internaţional, ATP Trucks – asamblarea autovehiculelor de transport rutier şi persoane. Prin ATP Group acum ai ocazia să accesezi UTV-uri și ATV-uri de calitate: direct de la HISUN Motors, unul dintre cei mai mari furnizori de vehicule Powersports la nivel mondial. Surclasarea standardului este focusul acestui brand, aşa că pentru noi a fost simplu să ne decidem a-l face mai accesibil pentru clienţii noştri şi să îl propunem în paleta de produse distribuite de ATP Motors. De ani de zile, HISUN Motors Corporation a furnizat vehicule revoluționare pentru unele dintre cei mai mari nume din industria sportivă. Ai ocazia acum de a trai şi tu experienţe de neuitat.” – spun reprezentanții ATP.

Ce înseamnă ATV

All Terrain Vehicle (vehicul pentru toate tipurile de teren), este tipul de autovehicul cu masă şi dimensiuni reduse, special creat pentru a rula pe orice tip de teren. Cu un design atractiv şi o atitudine off-road excepțională, cu o şa şi un sistem de direcţie adaptat pentru o manevrabilitate cât mai uşoară, senzaţia pe care o conferă un ATV este similară cu cea de pe motocicletă însă cu o stabilitate mult mai mare la viteze reduse. ATV-urile sunt foarte robuste, abordând cu mare eficienţă terenurile accidentate, noroiul, zăpada şi chiar gheaţa.

Ce înseamnă UTV

Utility Task Vehicle (vehicul pentru sarcini utilitare) este tipul de autovehicul pentru sarcini utilitare, gen transport marfă pentru ferme, în parcuri sau în alte situaţii. Construit şi pentru muncă grea, nu numai pentru distracție, confortul conducătorului şi siguranţa transportului au un nivel ridicat. UTV-ul este prevăzut cu roll-cage şi cu scaune pentru şofer şi pasager. Ca echipament opțional aceste modele se pot dota cu parbriz, pentru o mai bună protecţie în timpul condusului, respectiv plafon care fereşte de soare şi ploaie.

Cei care iubesc acest tip de motoare pot cere test-drive și oferte, accesând www.hisunmotors.ro sau în showroom-ul din Bistrița, Calea Clujului.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*