Ce contracte publice a prins deja MARECOM Năsăud în țară, cu măști și combinezoane?

Ce contracte publice a prins deja MARECOM Năsăud în țară, cu măști și combinezoane?

Într-o singură lună, de când a obținut autorizațiile necesare pentru a fabrica produse de protecție sanitară, MARECOM Năsăud a obținut contracte cu instituții și unități spitalicești în 12 județe ale țării, în valoare totală de peste 200.000 lei – potrivit platformei SEAP.

Cel mai important contract ca valoare (37.000 lei) a fost semnat cu Spitalul Orășenesc din Medgidia (jud. Constanța), unde au fost livrate combinezoane impermeabile cu glugă de unică.

Și Spitalul Orășenesc “George Trifon” Năsăud a achiziționat măști de protecție fabricate de compania MARECOM, în valoare de 34.000 lei.

Marecom Năsăud a semnat un contract și cu Spitalul Orășenesc “Ioan Lascăr” Comănești (județul Bacău). Acolo au ajuns combinezoane cu glugă de unică folosință în valoare de aproape 23.000 lei.

În județul Argeș, la Spitalul Pneumoftiziologie Câmpulung au fost livrate halate de unică folosință în valoare de 15.000 lei.

Alte unități medicale unde au ajuns deja echipamente fabricate de MARECOM Năsăud sunt din județele Cluj, Bihor, Iași, Harghita, Prahova, Teleorman și Mureș.

Despre MARECOM

Fondată în 2005, firma din Năsăud este deținută în proporții egale de antreprenorii Maria și Victoraș Ciobanu. MARECOM și-a creat un nume în plan regional în producția de costume și sacouri premium, atât bărbătești cât și de damă. Compania a avut venituri de 6,2 mil. lei în 2019.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*