Cine cumpără fabrica de lapte din Măgheruș, la 50% din prețul inițial?

Cine cumpără fabrica de lapte din Măgheruș, la 50% din prețul inițial?

Fabrica de lactate de la Șieu Măgheruș, construită de compania Bendearcris Prodcom, este scoasă din nou la licitație de lichidatori, în ianuarie 2022, la jumătate de preț față de prima încercare de vânzare, din 2019.

Inaugurată în anul 2009 după ce a fost construită cu fonduri de la Uniunea Europeană, fabrica de lapte din Șieu Măgheruș a fost scoasă la vânzare acum 2 ani de lichidatorii BDO Business Restructuring SPRL la prețul de pornire de 800.000 de euro. Astăzi, prețul a coborât la cca. 466.000 euro.

Activele oferite la vânzare sunt un teren de 14.500 mp, o fabrică de procesare a lapteului (1605 mp), birouri (250 mp), alte anexe, echipamente și mijloace de transport. Ședințele de licitație vor avea loc în datele de 21 ianuarie, 28 ianuarie și 4 februarie, la sediul lichidatorilor din Sibiu.

În 2018, Bendearcris Prodcom, deținută de familia Bendea, a intrat în stare de faliment, iar cele două fabrici din Șieu-Măgheruș și Miceștii de Câmpie au fost scoase la vânzare. Firma s-a ocupat cu fabricarea și comercializarea produselor lactate și a brânzeturilor sub brandul “Miceștii de Câmpie”.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*