CNI a scos ieri la licitație construcția Bazei Sportive de la Prundu Bârgăului

CNI a scos ieri la licitație construcția Bazei Sportive de la Prundu Bârgăului

Compania Națională de Investiții (CNI) a scos ieri la licitație proiectarea și execuția Bazei Sportive din Prundu Bârgăului, o investiție estimată la 6,7 mil. lei (cu TVA inclus).

Licitația va avea loc în data de 28 decembrie a.c. și beneficiarul precizează că durata contractului va fi de 12 luni, din care 3 luni pentru proiectare și 9 luni pentru execuție.

Baza Sportivă din Prundu Bârgăului, conform standardelor impuse de CNI, va fi construită pe o suprafață minimă de teren de 13.202 mp și va conține un teren de de fotbal omologat UEFA și FRF, cu dimensiuni 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori. Va mai avea un teren sportiv mic (20m x 40m, ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis), o clădire administrativă și pentru vestiare, o parcare pentru autovehicule și autocare.

Una dintre condițiile asumate de Guvernul României în 2014, când România și-a depus candidatura pentru a fi co-organizator al Campionatului European de Fotbal din 2020 a fost să construiască 400 de terenuri de fotbal în toate județele țării. Baza sportivă de la Prundu Bârgăului este unul dintre cele 400 de proiecte asumate.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*