Cu 40 mil. lei, M.I.S. GRUP va realiza aquapark-ul din Wonderland

Cu 40 mil. lei, M.I.S. GRUP va realiza aquapark-ul din Wonderland

Licitația pentru amenajarea aquapark-ului din Wonderland a fost câștigată de M.I.S Grup care a contractat lucrarea cu 39,9 mil lei. Până acum Primăria Bistrița a alocat 3 mil. lei din bugetul propriu pentru demararea lucrărilor. 

Principalele lucrări cuprinse în proiect sunt : o clădire principală cu bazin acoperit, jacuzi, tobogane interioare, dușuri, servicii SPA, vestiare, punct prim ajutor, grupuri sanitare, bazine exterioare care vor avea piscine și bazine pentru adulți și copii, dușuri, plajă, grupuri sanitare, tobogane de exterior multitrack, hidrotub și tobogan deschis.

În proiect este prevăzută și amenajarea unui spațiu de agrement cu teren de sport în aer liber, loc de joacă pentru copii pe vârste diferite și cu tematici diferite, baze de observare post salvare acvatică-salvamar. Proiectul prevede și amenajarea de spații verzi, alei carosabile și pietonale, parcări și utilități.

Primarul Ovidiu Crețu anunța în urmă cu câteva zile că lucrările de amenajare a Aquapark-ului din Woderland urmează să înceapă în cel mai scurt timp.

Categories: Business in top

About Author