Curtea de Apel Cluj a decis : Tomoroga Construct rămâne câștigătorul licitației pentru blocurile ANL din Bistrița

Curtea de Apel Cluj a decis : Tomoroga Construct rămâne câștigătorul licitației pentru blocurile ANL din Bistrița

Curtea de Apel Cluj a tranșat săptămâna trecută, printr-o decizie definitivă, disputa în licitația pentru viitoarele blocuri ANL din Bistrița, menținând câștigătoare compania Tomoroga Construct.

Licitația pentru contractul care depăștește 27 mil. lei a fost câștigată de Tomoroga Construct, însă rezultatul a fost contestat la CNSC și mai apoi la Curtea de Apel Cluj de unele companii care au depus oferte.

Atât CNSC cât și instanța au menținut decizia inițială a beneficiarului.

Constructorul are la dispoziție 24 de luni să construiască, în Viișoara, două blocuri cu 30 de apartamente fiecare și să amenajeze spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Imobilele vor fi dotate cu lift și vor avea apartamente cu o cameră, cu două camere și cu trei camere.

Proiectul Primăriei este mai amplu, urmând a mai fi licitate încă trei blocuri ANL. În total, „se propune a se construi 160 de apartamente, grupate în 5 blocuri de locuințe colective, cu regim de înălțime P+3+M, pe o suprafață de 10.411mp, în cadrul cărora se va respecta următoarea proporție: 26% (42) apartamente cu o cameră, 25% (40) apartamente cu 3 camere și 49% (78) apartamente cu două camere”, se arată în documentația licitației organizate de Primăria Bistrița anul trecut.

Tomoroga Construct a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 21,2 milioane de lei și un profit net de 5,5 milioane de lei. Compania bistrițeană derulează lucrări de anvergură, atât civile cât și de infrastructură, cu preponderență în județul Cluj.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*