Datacor aduce soluții pentru integrarea energiei solare în sistemul de uz casnic

Datacor aduce soluții pentru integrarea energiei solare în sistemul de uz casnic

Compania Datacor care activează în sectorul de IT&C își propune prin intermediul diviziei sale ”Datacor Green Energy” să dezvolte soluții privind integrarea energiei solare fotovoltaice în sistemul de uz casnic, venind astfel în ajutorul cetățenilor.

”Interesul pentru surse de energie solară este tot mai mare, mai ales în contextul actual în care prețul energiei electrice a crescut semnificativ. În ultimii ani, sistemele fotovoltaice au devenit mai eficiente și costul lor a scăzut, așa că, aceste sisteme au devenit în prezent foarte atractive. Preconizăm o creștere exponențială a pieței de energie regenerabilă în următorii ani, în România”. a declarat, pentru Forbes România, Bogdan Bilegan, CEO Datacor.

Totodată compania lansează o serie de produse adaptate pentru sectorul rezidențial, oferind deja consultanță companiilor și clienților casnici care doresc să implementeze soluții de energie solara.

Ca și obiectiv cei de la Datacor își propun să participe la demersurile pentru dezvoltarea unui viitor durabil, cu surse de energie verzi, regenerabile.

Un prim demers adoptat de reprezentanții companiei a fost dotarea sediului din Parcul Industrial Bistrița Sud cu un sistem de panouri fotovoltaice, menite să crească eficiența energetică a spațiului și să contribuie la reducerea amprentei de carbon.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*