Hotel Coroana de Aur : După 3 licitații eșuate, lichidatorii CITR deschid, timid, sezonul reducerilor

Hotel Coroana de Aur : După 3 licitații eșuate, lichidatorii CITR deschid, timid, sezonul reducerilor

Nimeni nu a depus o ofertă concretă de cumpărare a Hotelului Coroana de Aur în cele 3 licitații care au avut loc în datele de 12, 19 și 26 iulie 2023, prin urmare procedura de vânzare rămâne deschisă, urmând a fi anunțată o nouă licitație.

Până atunci, lichidatorii au operat o modificare în prețul de strigare, reducând suma cu 280.000 euro, de la 5,52 mil. euro la 5.24 mil. euro. Modificarea apare deocamdată pe site-ul CITR, în portofoliul de bunuri aflate la vânzare.

“Până nu vor exista reduceri mai consistente, poate chiar de ordinul unui milion de euro, nu cred că vom avea ofertanți. E o perioadă în care nimeni nu se aruncă să cumpăre astfel de proprietăți la prețul de evaluare, investitorii așteaptă ca lichidatorii și creditorii să își piardă răbdarea și să lase din preț poate 20-30%. Dacă nu apare vreun investitor foarte mare din afara județului, poate un jucător mare în industria de turism, Coroana de Aur va sta mult și bine la vânzare” – a spus, pentru Bistrița Business, un consultant în tranzacții imobiliare, specializat pe proprietăți industriale și comerciale mari.

Hotelul Coroana de Aur, poziționat în centrul Bistriței, are 98 de camere (67 la 4 stele, 31 la 3 stele),restaurant și alte încăperi necesare funcționării. Terenul aferent proprietății este are o suprafață de 2958 mp.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*