Imagini spectaculoase de la Sala Polivalentă pe care o construiește MIS Grup la Brașov

Imagini spectaculoase de la Sala Polivalentă pe care o construiește MIS Grup la Brașov

Lucrările avansează vizibil la cea mai mare Sală Polivalentă din România, pe care compania bistrițeană M.I.S Grup o construiește la Brașov. Structura de bază a arenei este realizată în proporție de 90%, se lucrează acum la acoperiș, urmând apoi compartimentările și finisajele.

Sala Polivalentă construită la Brașov va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile, destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale și nu numai.

În plus, în cadrul complexului sportiv va fi amenajată și o sală de antrenament și încălzire, dotată la rândul ei cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.158 locuri.

Subsolul Sălii Polivalente va asigura accesul în incinta de joc a sălii de sport, a sălii de încălzire și va găzdui vestiare, săli de recuperare, grupuri sanitare, sală de forță, cabinete medicale, precum și o sală de antrenament și depozite pentru echipamente sportive. Adițional, vom regăsi aici spații tehnice, de depozitare, adăpost protecție civilă, depozite deșeuri și de aprovizionare pentru serviciile publice.

Parterul Complexului Sportiv este nivelul unde vor fi realizate accesele în clădire pentru public. Regăsim aici spații comerciale și servicii de bar, iar distribuția spectatorilor în tribune și loje va fi asigurară pe verticală pe cele 8 grupe de scări, până la etajul 1.

Mezaninul este dedicat publicului, având spații pentru grupuri sanitare și două zone cu logii pentru acces în exterior, o zonă cu patru săli de conferințe (două de 129 locuri și două de 60 locuri), baruri și garderobe.

Etajul 1 va fi alocat atât publicului, cât și persoanelor VIP și presei.

În incinta noii Săli Polivalente vor fi amenajate, în total, 888 de locuri de parcare pentru autoturisme, 9 locuri de parcare pentru autocare și 3 locuri de parcare pentru autocamioane.

În ianuarie anul trecut a pornit proiectul de execuție pentru sala din Brașov, o investiție de 356,7 milioane de lei, termenul de execuție fiind 2026.

„Suntem în faza în care sala mică a ajuns la lucrările privind acoperișul, iar sala mare a ajuns la montarea inelului 1 de gradene. Suntem în grafic cu proiectul Sălii Polivalente, ea urmând să fie finalizată în toamna anului viitor, în toamna lui 2025. (…) Eeste o investiție de care Brașovul are nevoie, cu atât mai mult cu cât, iată, avem cinci echipe care activează la nivelul primei ligi, în primul eșantion, dintre care avem o campioană națională la hochei și avem și două echipe care acum se luptă pentru accederea în play-off atât la volei, cât și la baschet masculin”. – a spus, recent, primarul Brașovului, Allen Coliban.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*