KAYA Residence începe vânzările la cele 24 de penthouse-uri exclusiviste, în cel mai mare ansamblu imobiliar din Bistrița (P)

KAYA Residence începe vânzările la cele 24 de penthouse-uri exclusiviste, în cel mai mare ansamblu imobiliar din Bistrița (P)

KAYA Residence a început precontractarea celor 24 de penthouse-uri care vor fi construite în etapa 1 a celui mai mare ansamblu imobiliar care se construiește în Bistrița.

Există și la Bistrița oameni, clienți, în special tineri, care iubesc viața la înălțime, acolo unde priveliștea asupra orașului e încântătoare, unde aerul e mai curat, unde vacarmul străzii e insesizabil. În această fază, noi punem la dispoziție 24 de astfel de locuințe exclusiviste, de dimensiuni și forme diferite, cu scară interioară, spații deschise și generoase, pline de lumină datorită suprafețelor vitrate mari. Suntem convinși că vor fi un succes, pentru că proiectul nostru nu are grad de comparație în Bistrița pe partea de arhitectură, design, calitate a construcției și flexibilitate a contractării unei locuințe. În același timp, am păstrat prețurile la un nivel rezonabil, în media pieței, ceea ce este foarte atractiv pentru potențialii clienți – spune Ioan Tamaș, dezvoltatorul din spatele KAYA Residence.

KAYA Residence este primul proiect din Bistrița care propune un parc de 1,5 hectare în mijlocul ansamblului și care va însuma la final cca. 1000 de apartamente, câteva mii de metri patrați de spații comerciale, sute de parcări, spații verzi, locuri de joacă sau de recreere precum și alte facilități. Totul la câteva minute de centrul orașului, pe un teren situate lângă compania Leoni 2.

Clienții interesați pot cere broșura ansamblului, cu oferte speciale, la nr. telef: 0730 032 102

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*