Licitația pentru casele de tip familial și centrul de zi din Beclean, anulată a patra oară

Licitația pentru casele de tip familial și centrul de zi din Beclean, anulată a patra oară

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud a scos din nou la licitație lucrările de amenajare a trei case de tip familial și a unui centru de zi pentru tineri și copii în Beclean. Nici la a patra încercare nu a reușit să găsească un constructor care să se ocupe de proiect.

Motivul anulării: această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat ofertanți care au depus ofertă”, anunță organizatorii licitației.

Bugetul alocat pentru acest proiect este de 1,82 mil. lei.

Terenul pe care ar urma să fie amenajate cele patru construcții se află în intravilanul localității Beclean. Pentru centrul de zi a fost identificată o parcelă cu o suprafață de 2.500 mp. Construcția va avea un regim de înălțime compus din P+E și va avea spații amenajate pentru ateliere de creație, pentru consiliere, o bucătărie și patru grupuri sanitare.

În ceea ce privește casele de tip familial au fost alese trei parcele a câte 2.500 mp (C1) și 800 mp (C2 și C3). Fiecare casă va avea câte 4 dormitoare, o cameră comună, o bucătărie și 4 grupuri sanitare.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*