Marile companii bistrițene fac donații importante Spitalului Județean

Marile companii bistrițene fac donații importante Spitalului Județean

Mai multe firme din județ au sărit în ajutorul Spitalului Județean de Urgență Bistrița și au făcut donații. Mai exact, la spital au ajuns mai multe materiale sanitare, dar și bani, toate menite să ajute personalul medical în lupta cu COVID-19.

Asociația Tradițional Progresistă HOREA a făcut o donație Spitalului Județean de Urgență Bistrița în valoare de 25.300 de lei, constând în 3 atomizoare pentru dezinfecție și 400 de litri de dezinfectant. Din donația primită, spitalul a repartizat câte un atomizor spitalelor din Năsăud și Beclean și 50 de litri dezinfectant la Serviciul Județean de Ambulanță”, anunță managerul Spitalului Județean, Gabriel Lazany.

O donație importantă a făcut și compania Intex din Năsăud care a dus la Spitalul Județean de Urgență Bistrița 200 de cearceafuri cu elastic BBC.

Compania Datacor a fonat Spitalului din Bistrița 30.000 lei, bani pe care să îi folosească pentru combaterea pandemiei declanșată de noul virus.

Mulțumim frumos firmei Renania pentru donația de echipamente medicale (combinezoane, botoșei, mănuși), în valoare de 12.000 de lei, făcută astăzi (18.03.2020) Spitalului Județean de Urgență Bistrița!”, este un alt anunț făcut de Gabriel Lazany.

În urmă cu câteva zile și compania TeraPlast s-a raliat luptei împotriva COVID-19 și a donat 85.000 lei spitalelor din Bistrița și Băicoi.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*