MEGATITAN Beclean livrează Clujului platforme de deșeuri subterane de peste 10 mil. lei

MEGATITAN Beclean livrează Clujului platforme de deșeuri subterane de peste 10 mil. lei

Compania MEGATITAN din Beclean livrează Primăriei Cluj-Napoca cca. 200 de platforme subterane pentru colectarea deșeurilor, în urma unei licitații câștigate încă din 2019.

Primăria Cluj-Napoca a pornit, în 2017, un proiect ambițios: acela de a îngropa punctele gospodărești de colectare a deșeurilor. Firma care a câștigat licitația, Euriteh SRL din Bihor, a intrat în faliment și achiziția a fost reluată. MEGATITAN Beclean a devenit noul partener al Primăriei Cluj-Napoca.

În 2019, compania bistrițeană a semnat un acord-cadru cu administrația din Cluj-Napoca și a început să livreze și să amenajeze aceste platforme subterane. Contractul are o valoare totală de cca. 10,5 mil. lei și se întinde până la finalul lui 2021.

Platformele contractate de clujeni au fost promovate ieri chiar de către primarul Bistriței, Ioan Turc, care spunea că ar putea fi un model pentru ce are nevoie orașul pe care-l administrează.

MEGATITAN, deținută de antreprenorul Ioan Bălan, oferă servicii premium de debitare laser, îndoire sau ștanțare a pieselor din oțel, inox și aluminiu și rulează aprox. 35 mil. lei anual cu mai bine de 100 de angajați. După 20 de ani de activitate, compania este unul dintre cei mai mari debitatori laser din Europa de Est, cu clienți în mai multe țări de pe continent.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*