Primarul din Suceava felicită M.I.S Grup pentru modul în care lucrează la Sala Polivalentă

Primarul din Suceava felicită M.I.S Grup pentru modul în care lucrează la Sala Polivalentă

Constructorul M.I.S Grup a anunțat că lucrările la Sala Polivalentă din Suceava, cea mai mare investiție de infrastructură sportivă din zona respectivă, înaintează conform graficului, lucru confirmat zilele acestea și de primarul orașului, Ion Lungu.

Prezent săptămânal în șantier, pentru a verifica evoluția lucrărilor, primarul Ion Lungu a anunțat că săptămâna aceasta au fost montate primele prefabricate și s-a continuat turnarea pereților care fac legătura între demisol și parter.

„Lucrările merg foarte bine, se lucrează deja la corpul C1, acolo unde este terenul de antrenament, este conturată clădirea, se văd pereții, scările, este o delimitare clară între demisol și parter. S-a lucrat toată luna decembrie și în ianuarie, și în prezent sunt pe șantier peste 70 de muncitori. Să nu-i deochi, au lucrat și când era ger, ninsori etc. – s-a lucrat bine. Nu putem da în funcțiune Sala Polivalentă anul acesta, ea trebuie finalizată anul acesta, doar că noi am schimbat soluția de încălzire și am mai întârziat câteva luni proiectul și aprobările indicatorilor la Compania Națională de Investiții. Felicit firma care lucrează acolo și am convingerea că până la finele anului va fi finalizată, urmând ca după aceea să se aducă dotările necesare pentru a fi dată în folosință”, a spus primarul Ion Lungu, care a subliniat faptul că Suceava are cea mai mare sală Polivalentă din Moldova.

Sala Polivalentă Suceava reprezintă o investiție de peste 30 de milioane de euro, prin CNI.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*