Proprietarul Agro Ardeal și doi politicieni liberali produc mâncare pentru câini. UPDATED

Proprietarul Agro Ardeal și doi politicieni liberali produc mâncare pentru câini. UPDATED

Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județ, Viorel Peica, proprietar al Agro Ardeal, a devenit și producător de mâncare pentru câini și pisici, alături de Stelian Dolha, fost deputat PNL, și de avocata Diana Morar, șefa organizației de femei a liberalilor bistrițeni.

Cei trei au înființat în acest an firma Happy Pet Trading SRL, cu sediul social în Orheiu Bistriței, acolo unde își are Viorel Peica și afacerea cu abatorul și fabrica de prelucrare a cărnii. Administrator al noii afaceri este Stelian Dolha, care are la rândul său ceva experiență antreprenorială, fiind de ani buni co-proprietar, la un moment dat chiar administrator, al Memomed SRL, firmă de comerț cu sediul în Braniștea. Ideea de business poate fi genială, spun surse din mediul local de afaceri, pentru că Happy Pet Trading va folosi practic resturile animale rezultate în urma activității Agro Ardeal.

UPDATE

După postarea articolului de către Bistrița Business, Propolitica.ro a solicitat liberalilor Stelian Dolha și Diana Morar declarații referitoare la businessul lor comun, în care sunt asociați și cu Viorel Peica, de la Agro Ardeal. Potrivit celor doi, scopul inițial al companiei Happy Pet Trading SRL, înființată în 2017, a fost acela de a produce mâncare pentru câini și pisici, dar nu au reușit să aducă o asemenea linie de producție. În cele din urmă, asociații au luat decizia să producă brichete de rumeguș și cărbuni pentru grătar. Deocamdată, doar linia pentru brichete de rumeguș este funcțională.

Mulțumim Propolitica.ro, care a înșfăcat voinicește informația de bază de la Bistrița Business, dar nu s-a obosit să anunțe, colegial, că mâncarea de pisici a devenit rumeguș! Mersi, Aline 🙂 Ca de la Alin, la Alin.

Categories: Business in top

About Author