Becleanul alocă 8,5 mil. lei pentru modernizarea școlii Grigore Silași

Becleanul alocă 8,5 mil. lei pentru modernizarea școlii Grigore Silași

Orașul Beclean a deschis licitația pentru lucrările de modernizare și dotare a infrastructurii educaționale în Școala Gimnazială Grigore Silași, investiție estimată la cca. 8,5 mil. lei.

Proiectul este finanțat din fonduri europene (POR) și proprii, iar constructorii trebuie să depună oferte până în data de 16 august a.c.

Concret, contractul vizează lucrări de reabilitare, modernizare la corpurile existente de clădire și în curte, constând în: termoizolații, înlocuire tâmplărie, înlocuire echipamente și instalații uzate moral și fizic, șarpantă și învelitoare, finisaje interioare, instalații electrice sanitare și termice, echipamente și utilaje (centrale termice, boiler, panouri solare preparare ACM, panouri fotovoltaice furnizare energie electrică din surse regenerabile), rampe de acces persoane cu dizabilități, platforma autoridicatoare pentru persoane cu dizabilități, amenajare de grupuri sanitare la parterul clădirii pentru persoane cu dizabilități, alei, terenuri de sport. În plus, se adaugă dotări cu mobilier specific și echipamente în sălile de clasă și laboratoare.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*