Comuna PARVA merge înainte cu parcul de aventuri! Momentul licitației

Comuna PARVA merge înainte cu parcul de aventuri! Momentul licitației

Comuna Parva investește aproape 1 mil. de lei într-un parc tematic, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, și a scos la licitație execuția acestuia. Constructorii pot depune oferte până în 5 noiembrie a.c.

Proiectul presupune amenajarea unui parc tematic care să conțină doua zone de interes distincte: una de picnic si una a parcului de aventuri. În plus, vor exista parcări pentru autoturisme și autocare precum și o clădire administrativă, dotată cu grupuri sanitare.

“Zona de picnic constă într-o amenajare cu trei foișoare din lemn, șase mese cu bănci în sistem monobloc și două grătare prefabricate. (…) Tot în această zonă (n.n. – a parcului) se va amenaja platforma pentru colectarea deșeurilor menajere, se va realiza un pod pe frânghii pentru traversarea râului Rebra înspre partea de parc de aventură și se va amenaja accesul către punctul de plecare a tirolienei pentru adulți. Zona parcului de aventuri va conține traseele de aventură diferențiate pentru copii și adulti, două tiroliene, una pentru adulti, a doua pentru copii, o zonă pentru practicarea tenisului de masă în aer liber“ – arată caietul de sarcini pregătit pentru licitație.

În plus, prin proiect va fi asigurat iluminatul cu panouri fotovoltaice, dotarea parcului cu elemente de mobilier urban și introducerea unui trenuleț turistic care va transporta turiștii din Parva la parc și retur.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 811.119,79 lei fara TVA, iar durata de execuție e de 8 luni.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*