Noii proprietari ai Dan Steel au început angajările și pregătesc fabrica pentru producție

Noii proprietari ai Dan Steel au început angajările și pregătesc fabrica pentru producție

Combinatul Dan Steel din Beclean a început angajările și așteaptă mai multe echipamente industriale de la noul acționar, care vrea să pornească producția cât mai repede – au spus, pentru Bistrița Business, surse din mediul local de afaceri.

Până acum, peste 50 de foști angajați ai companiei au fost atrași în noul proiect Dan Steel, iar angajările continuă. Dacă nu vor fi găsiți muncitori în număr suficient, noul proprietar va apela la forță de muncă din Asia, așa cum a făcut și la fabrica din județul Bacău, unde are un contingent mare de oameni recrutați din Tadjikistan – spun aceleași surse. În această perioadă vor ajunge la Beclean mai multe echipamente și utilaje noi, care vor fi puse rapid în funcțiune. În paralel, noul acționar lucrează intens la repararea unor hale de producție și la reconectarea la utilități, pentru a porni cât mai repede producția.

Intertranscom Impex (jud. Bacău), companie deținută de antreprenorul Ioan Teslaru, a preluat de curând Dan Steel Beclean, contra sumei de 7,5 mil. euro.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*