SANOVIL a început construcția unui spital cu 7 etaje, cu termen de finalizare 2019

SANOVIL a început construcția unui spital cu 7 etaje, cu termen de finalizare 2019

Proprietarii SANOVIL Bistrița au început de astăzi derularea celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății.

Investitorii construiesc o clădire modernă, pe șapte niveluri, cu o suprafață de peste 3000 de mp, unde va funcționa Spitalul de Recuperare și Îngrijiri Paliative SANOVIL Bistrița. Imobilul va fi situat pe strada Tudor Jarda, în spatele actualei clinici SANOVIL.

“Spitalul de Recuperare și Îngrijiri Paliative SANOVIL va fi unul dintre cele mai moderne din țară și va fi dotat cu piscine de recuperare cu apă dulce și cu apă sărată, va dispune de toate mijloacele de recuperare umedă, împachetări cu nămol și parafină, salină, saună caldă, criosaună, va dispune de cele mai moderne mijloace de fizioterapie, roboți computerizați pentru recuperare, masaje terapeutice, trei săli de gimnastică de recuperare pentru diferite specialități, săli de recuperare ocupațională”, spune dr. Gavrilaș Mureșan, fondatorul clinicilor SANOVIL.

La etajele doi, trei și patru vor fi amenajate 31 de saloane cu câte două paturi fiecare, adică un total de 62 de paturi. Saloanele vor dispune de cele mai bune condiții de viață pentru pacienții internați pentru recuperare cât și cei pentru îngrijiri paliative. “Estimăm ca spitalul să fie gata pentru deservirea pacienților noștri la sfârșitul anului 2019”, mai spune dr. Mureșan.

Categories: Business in top

About Author